Bel mij

Kippers

Standaard  Kippers

• Laag gewicht
• Functioneel ontwerp

De diversiteit van vrachten binnen in het los gestort  vereisen een goede en degelijke kipper:  een trailer met functionele opties, een maximaal volume  en een laag eigen gewicht.

Kippers met chassis van staal en een aluminium opbouw voor volumes van 20m3 tot 70m3. De kleinere standaard “rechte laadbakken” worden voornamelijk gebruikt om asfalt, zand, grind en dergelijke zware bulkgoederen in bulk mee te vervoeren. De grotere laadbakken met hogere capaciteit zijn gemaakt voor lichtere goederen zoals graan, maïs, hout, verschillende soorten fruit, bieten. Ook  transport van schroot behoort ook tot de mogelijkheden middels de Hardox opbouw.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over deze kippers, neem dan gerust contact met ons op +31 (0) 493 32 77 77 of info@trailned.nl


Maatwerk kippers

• Uw werk
• Uw ideëen

Om een zo hoog mogelijk rendement te halen zijn soms speciale kippers  vereist.  Met uw idee en ons advies komen we samen tot een doordachte oplossing voor uw transportuitdaging.  Uw eigen speciale ontwerp biedt voor u de beste combinatie in laadvermogen, volume, stabiliteit en snelheid in uw dagelijkse werk.

Bent u enthousiast en wilt u advies waar u iets mee kunt? Neem dan gerust contact met ons op +31 (0) 493 32 77 77 of info@trailned.nl

tipper-001-1

tipper-002-1