Bel mij

Over ons

Wij zijn Trailned en al meer dan 10 jaar uw expert in het losgestort transport. Wij onderscheiden ons met kwaliteitsproducten en een persoonlijke service. Daarom bent u met alle vragen, problemen en uitdagingen in het losgestort transport bij Trailned aan het juiste adres. Wij adviseren u bij de investering  van een nieuwe schuifvloertrailer of kipper en bij de verkoop van gebruikte opleggers. Het verhuren van schuifvloeren en kippers behoort ook tot onze diensten. Maar ook voor onderhoud en service bent u bij Trailned aan het juiste adres. De goede technische service wordt al enige jaren verleent door Knapen Service dé partner van Trailned. Wij zijn gevestigd in hetzelfde pand, waardoor de communicatielijnen kort zijn en u de passende service krijgt.

De jarenlange ervaring in het losgestort transport zorgt voor een bulk aan kennis… kennis die wij gebruiken om u een advies te geven waar u iets mee kunt. Daar mag u ons op aanspreken!

"Trailned heeft service als geen ander"

Dit uit zich in het leveren van maatwerk. Zowel in de klantrelatie als in de trailerspecificatie. Elke klant is uniek en daarom gaan wij maatwerk niet uit de weg. U zult zelfs merken dat wij, om uw efficiëntie te verbeteren, soms juist maatwerk opzoeken.