Bel mij

Over ons

Wij zijn Trailned en al meer dan 20 jaar uw expert in het losgestort transport. Wij onderscheiden ons met kwaliteitsproducten en een persoonlijke service. Daarom bent u met alle vragen, problemen en uitdagingen in het losgestort transport bij Trailned aan het juiste adres. Wij adviseren u bij de investering van een nieuwe Knapen walking floor,  kipper of bandlosser oplegger en bij de verkoop van gebruikte opleggers. Het verhuren van Knapen walking floor, kipper en bandlosser trailers behoort ook tot onze diensten. Maar ook voor onderhoud en service bent u bij Trailned aan het juiste adres. De goede technische service wordt al enige jaren verleent door Knapen Service dé partner van Trailned. Wij zijn gevestigd in hetzelfde pand, waardoor de communicatielijnen kort zijn en u de passende service krijgt.

De jarenlange ervaring in het losgestort transport zorgt voor een bulk aan kennis… kennis die wij gebruiken om u een advies te geven waar u iets mee kunt. Daar mag u ons op aanspreken!

 
100% Zelfvoorzienend

Het in 2015 gebouwde pand van Trailned is volledig “gas-loos” uitgevoerd. Het degelijk geïsoleerde pand maakt namelijk gebruik van een aardwarmtepomp om te verwarmen in de winter en te koelen in de zomer.
Trailned deelt haar pand met Knapen Service. In 2018 is het dak van het pand uitgevoerd met 1.200 m² zonnepanelen. In totaal wekt het zonnepark per jaar meer dan 160.000 Kwh op. De zelf opgewekte groene stroom wordt gebruikt voor onze kantoren, ons buitenterrein, onze warmtepomp en natuurlijk de servicewerkplaats en het onderdelenmagazijn. Hiermee is Trailned helemaal zelfvoorzienend in haar energiebehoefte.

"Als dealer van Knapen Trailers, levert Trailned optimale service"

Dit uit zich in het leveren van maatwerk. Zowel in de klantrelatie als in de trailerspecificatie. Elke klant is uniek en daarom gaan wij maatwerk niet uit de weg. U zult zelfs merken dat wij, om uw efficiëntie te verbeteren, soms juist maatwerk opzoeken.