Bel mij

Nieuwe Knapen walking floor te koop

Knapen Trailers allround inzetbaar

• Sterk
• Laag gewicht
• Efficiënt

Efficiënt en multifunctioneel vervoeren zijn belangrijke factoren in het losgestort transport. De Knapen Trailers schuifvloeren bieden u deze combinatie, waardoor u het aantal lege kilometers kunt beperken tot een minimum.
 
De Knapen Trailers schuifvloeren zijn uitgerust met een sterk zelfdragend chassis. Deze constructie is gewicht besparend, sterk en er wordt meer volume gecreëerd. Door zijn lage gewicht en volume van 92m3 is de schuifvloertrailer multifunctioneel inzetbaar. Hierdoor werkt u slimmer en efficiënter!

Al onze nieuwe schuifvloertrailers zijn van het merk Knapen Trailers. Zij hebben als eerste Europese schuifvloerfabrikant inmiddels 30 jaar ervaring. Door deze ruime ervaring is het ontwerp de afgelopen 30 jaar tot in de puntjes verbeterd.

Wij leveren nieuwe schuifvloertrailers uit voorraad. Klik hier voor de actuele voorraad.

Hoe werkt een walking floor trailer?  100% maatwerk Knapen Trailers  

• Uw idee
• Uw proces
• Onze ervaring

Bent u op zoek naar de schuifvloertrailer die het wél kan? Een speciale trailer die uw transportprobleem oplost of voor de perfectie zorgt in uw proces? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Samen met een adviseur worden uw ideeën gecombineerd met onze ervaring. Op deze manier vinden we de beste transportoplossing met het hoogste rendement.

Als de specialist in schuifvloer trailers bouwt Knapen Trailers al ruim 30 jaar de meest diverse schuifvloertrailers op basis van specifieke klantwensen. Trailers met zijdeuren over de complete of halve lengte, hakselkasten, hydraulische zijwanden, waterdichte schuifvloertrailers,  bagging units, 4-assers, LZV’s, aanhangwagens, gestuurde uitvoeringen, automatische daken, hydraulische achterkleppen en nog veel meer… Allemaal uitgevoerd met een schuifvloer.

Heeft u een speciale manier van laden? Een speciale manier van lossen? Vervoert u speciale goederen die de juiste toepassingen nodig hebben? Neem dan gerust contact met ons op voor een advies waar u iets mee kunt! +31 (0) 493 32 77 77 of info@trailned.nl

Klik hier voor de actuele voorraad.

foto01

verlichting_foto3a

verlichting_foto3b

vloer1

walking-floor-044

walking-floor-046-1