Bel mij

PowerSheet ®

PowerSheet: u heeft de naam wellicht al eens een keer gehoord. Misschien heeft u de PowerSheet al wel gezien tijdens een bezoek aan Knapen Trailers met het 30 jarig jubileum? Of misschien bent u wel een van die gelukkige chauffeurs die niet meer zijn schuifvloertrailer handmatig af hoeft te dekken! Hoe dan ook, na jarenlange tests presenteren we u graag: de PowerSheet ®

Voordelen PowerSheet ®
De PowerSheet is dé nieuwe manier om uw schuifvloertrailer binnen slechts 30 seconden waterdicht af te dekken. Door middel van een 24V elektromotor en een ingenieuze zwaai-arm wordt het zeil feilloos over uw trailer gerold. Vanzelfsprekend bedient u de PowerSheet met de nieuwe Knapen Trailers afstandsbediening vanaf de grond: Safety First!

Het systeem dient natuurlijk altijd maar zeker ook in barre winterse omstandigheden feilloos te functioneren. Om aan de strenge Knapen Trailers eisen te voldoen zijn er jarenlang uitgebreide tests uitgevoerd.

dsc_2722 dsc_2731

De zwenk-arm is in vergelijking tot andere afdeksystemen tot wel 3x sterker. Eenmaal afgedekt wordt het zeil nog eens aangespannen met een kracht van maar liefst 340Nm! Iets wat met een handratel zelfs onmogelijk is. Vandaar ook de naam PowerSheet. 

Niet alleen de handratels, maar ook de elastieken en de uitstekende zeilsteunen worden hierdoor overbodig. Door de toepassing van de PowerSheet is het bordes voorop de trailer niet meer nodig. Hierdoor bedraagt het additioneel gewicht van de PowerSheet slechts 25kg!

Een schuifvloertrailer met PowerSheet wordt standaard geleverd met een Knapen Trailers afstandsbediening. Op deze afstandsbediening is naast de open/dicht functie voor de PowerSheet ook de schuifvloer geïntegreerd. 

powersheet-135-bewerkt  Een schuifvloertrailer met PowerSheet
wordt standaard geleverd met een
Knapen Trailers afstandsbediening.
Op deze afstandsbediening is naast de
open/dicht functie voor de Powersheet
ook de schuifvloer geïntegreerd.